Nieuws

Update vanuit Asopos de Vliet

De maand april werd op Asopos de Vliet afgetrapt met de Lente Open Week. Het zonnige weer en de goede organisatie van de LenCo zorgden voor een geslaagde week! Met meer mogelijkheden voor de sport stonden veel studenten te popelen om zich bij een roeivereniging in te schrijven en hebben we maar liefst 55 lenteleden mogen verwelkomen.

Lees meer...


Nieuwe online activiteit: online escaperoom!

Wegens afgelasting van de escaperoom op 26 maart hebben we een herkansingsdatum: 15 april! Over precies een week zullen we ons weer op een online mysterie storten en deze zo snel mogelijk proberen op te lossen.
Voor de deelnemers van vorige keer is het leuk om te weten dat het een zelfde soort escaperoom is en we het ook weer in teams laten plaatsvinden. Geef je dus solo, duo of als team op. Dan delen wij je in of kun je met jouw commissie-, ploeg- of huisgenoten meedoen. We starten om 20:00 en hebben achteraf de gebruikelijke borrel.

LET OP! Nog maar één week om je aan te melden!

Lees meer...


Samenwerking carrière commissie Asopos

Enkele maanden geleden is er een nieuwe commissie gevormd op de vereniging: de Carrièrecommissie. Deze commissie is opgericht om de leden van Asopos de Vliet te stimuleren in hun professionele ontwikkeling, door het aanbieden van gerichte workshops omtrent bijvoorbeeld (online) solliciteren, of door leden te plaatsen bij banen of stages bij partners van Asopos. Nu zouden we ook graag de leden van OAV betrekken bij deze activiteiten. Zou je willen bijdragen aan deze activiteiten door bijvoorbeeld een workshop te geven over jullie expertise(s), te vertellen over jullie carrièrepad of met het helpen van het organiseren van (fysieke) activiteiten? Of heb je interesse om zelf deel te nemen aan deze activiteiten? Neem dan contact op met de carrierecommissie via carriere@asopos.nl of via de social media kanalen.

Lees meer...


Foto-album mét mooie verhalen

Na onze oproep om mooie oude beelden door te sturen naar OAV, hebben we een aantal bijzondere plaatjes mogen ontvangen van Cees Pieterse. Niet alleen de foto's zijn bijzonder, ook een aantal anekdotes over de afbeeldingen worden in het archief warm ontvangen.

"ik heb in mijn laatste jaar als actief roeier in 1974 de fotografische chaos van 1962 -1974 in albums op orde gebracht met jaartallen en namen (!). Dat was een enorme klus, maar mijn historisch geweten won het van de enorme  wanorde in het archief."

Lees meer...


Bestuursleden gezocht

Het OAV bestuur is op zoek naar versterking. Wegens het afscheid nemen van twee bestuursleden ontstaat er ruimte voor nieuwe mensen die zich voor OAV in willen zetten. We zoeken mensen die nog niet heel lang weg zijn bij Asopos de Vliet, omdat we zo een sterke verbinding kunnen leggen tussen OAV en de vereniging. Daarmee is het een perfect projectje voor mensen die in de herfst van hun Asopos-carriere zitten, maar nog wel graag een bijdrage willen doen.

Kijk voor meer informatie in de vacature. Heb je vragen? Stuur dan je bericht naar info@oud-asoposdevliet.nl.

Lees meer...