Nieuws

Archief filmpje

Afgelopen december kregen wij van oud-lid Bas Kreuger een filmpje uit 1989 van een Dwarsweteringtraining plus wat scenes uit het oude krachthok en van de eerste ergometer van Asopos. Diederik Kool, een van de roeiers in de acht op de film, had een kennis die bij Studio Sport werkte en zij zouden zijn eerstejaarsacht filmen bij de Head. Daar kwam iets tussen en als goedmakertje zijn ze later teruggekomen en hebben een dagje trainen op Asopos gefilmd.

Lees meer...


OAV escaperoom

Zoals eerder aangekondigd zal op 15 januari de eerste online activiteit van 2021 plaatsvinden. Je belandt met mede-OAV leden in een escaperoom en hebt de hele avond om hieruit te ontsnappen. Je wordt door ons ingedeeld met jouw medespelers en kunt je met maximaal 3 personen opgeven. Heb jij ook zo'n behoefte om te ontsnappen uit jouw winter- en quarantainedip? Geef je dan op door te mailen naar info@oud-asoposdevliet.nl. Vergeet hierbij niet te vermelden welke online escaperooms jij al hebt gespeeld, dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden. 

Lees meer...


OAV Zomerborrel

Langzaam start alles weer op. Ook op Asopos zijn de eerste fysieke borrels al geweest. Voor OAV een mooie reden om in plaats van de online activiteiten een offline samenkomst te plannen! 

Op vrijdag 24 juli organiseren wij een VrijMiBo op Asopos de Vliet. Vanaf 17:00 zijn jullie welkom op de Zijlstroom. Wij regelen de eerste drankjes. Ook is er de mogelijkheid om een pizza mee te eten.

Lees meer...


Derde stay @ home activiteit: het moordspel

Omdat de geplande activiteiten van OAV grotendeels niet door kunnen gaan door de corona maatregelen, hebben wij een aantal vervangende activiteiten bedacht. Zo zijn er al twee online pubquizzen gespeeld en staat 11 juni het online moordspel op het programma. 

Lees meer...


Ondersteuning Asopos tijdens Corona

Asopos de Vliet kan onze hulp goed gebruiken. Langzamerhand lijkt een versoepeling van de maatregelen rondom het Coronavirus onderweg. Zoals velen van jullie ook al merken, is dit pas het begin. Veel pijn uit deze crisis wordt later voelbaar. Zo ook voor Asopos.

Lees meer...