Nieuws

Oud-besturendiner

Op 30 oktober heeft OAV voor de 3e keer in haar bestaan na 2007 en 2016 een dinergehouden voor alle oud bestuursleden van Asopos en Asopos de Vliet. Uit deze 60-jaar geschiedenis waren er 26 besturen vertegenwoordigd, een mooie score. Het oudst aanwezige bestuur was dat van 1970-71 van voor de fusie en was nog met 5 man sterk. Het was prachtig om zoveel bestuurders bij elkaar te hebben en met iedereen de verhalen uit te wisselen. Iedereen heeft eigen herinneringen aan de vereniging, maar wordt verbonden door gezamenlijke historie.

Lees meer...


Bestuursfoto's gezocht!

De Asopos website wordt hard onder handen genomen en steeds mooier. Inmiddels zijn alle oud-besturen terug te vinden via de speciale besturenpagina. Helaas is er niet van ieder bestuur een foto gevonden en missen er nogal wat plaatjes. Heb jij thuis een foto van een betuur die nu mist in de lijst? We ontvangen die wát graag. Je bestuursfoto's kun je sturen naar info@oud-asoposdevliet.nl en dan zorgen wij dat ze op de juiste plaats terecht komen!

Lees meer...


Besturendiner: Save the date

Door alle recente versoepelingen durven we langzaam weer te dromen over grotere evenementen. Zo ook ons 5-jaarlijkse oud-besturendiner. Een evenement waarbij alle oud-bestuursleden van Asopos samen komen om te dineren terwijl er waardevolle herinneringen worden opgehaald. Dit jaar willen wij dit evenement organiseren op zaterdag 30 oktober 2021, uiteraard als de maatregelen dat toestaan. Schrijf ‘m dus alvast met potlood in de agenda! Wil jij graag meedenken of helpen bij de organisatie van dit evenement? Stuur dan een mailtje naar info@oud-asoposdevliet.nl.

Lees meer...


Welkom bij het OAV bestuur

Wij hebben twee nieuwe bestuursleden. Welkom Hidde & Susanne! Tijd voor een kleine voorstelronde.

Lees meer...


Update vanuit Asopos - juni

Aankomend lustrum 
Afgelopen jaar hebben we een al vlietlustrum, waarvoor binnenkort nog een afsluitend gala plaats zal vinden, mogen vieren maar aankomend jaar staat er nog iets groters op de planning: het 60e lustrum van Asopos de Vliet! Langzaamaan wordt steeds meer bekend over hoe onder andere het pakje, de bladen en de activiteitenkalender eruit zullen gaan zien. Bekijk hieronder alvast een sneak peek! 

Lees meer...