Nieuws

Een gelukkig nieuwjaar gewenst!Lees meer...


Update van Asopos de Vliet

Zo aan het einde van het jaar is het altijd een mooi moment om terug te blikken op de ontwikkelingen die de vereniging in het najaar heeft doorgemaakt. Voor de eerstejaars roeiers zijn de, soms chaotische, opstartmaanden nu voorbij. Eind oktober hebben zij hun eerste wedstrijd gestart, de Asopos Najaarswedstrijden, en hebben hier prima gepresteerd. Kort hierna hebben alle competitieroeiers een ploegje gevormd en na een aantal spannende selectieweken zijn ook de club-, opleidings- en wedstrijdboten bekendgemaakt, deze zijn dit jaar weer goed gevuld. De SGOEPPPATS en NKIR waren een eerste meetmoment waarmee de roeiers en coaches weten waar ze staan in het veld en waar het hardst aan moet worden gewerkt.

Lees meer...


Record voor Fleur Jaspers op de NKIR!

Namens Asopos de Vliet verschenen op 8 december 76 roeiers aan de start van de NK Indoorroeien in de Sporthallen Zuid. Hoewel gezegd wordt dat ergometers zinken, belooft deze krachtmeting toch veel goeds voor het komende roeiseizoen. Vooral Fleur Jaspers heeft een geweldige prestatie geleverd door met een tijd van 7:01,3 het Dames Gevorderden veld te winnen. Deze tijd was ook een verbetering van de oude snelste tijd in het veld, waardoor het record nu op haar naam staat. Wij zijn erg benieuwd naar wat de roeiers het komende seizoen laten zien en wensen iedereen heel veel succes! 

Lees meer...


Jacomine Ravensbergen als erelid

Jacomine Ravensbergen is vrijdag 31 augustus voorgedragen als nieuw erelid van de A.L.S.R.V. Asopos de Vliet. Dit dankzij haar onuitputtelijke betrokkenheid en inzet bij zowel de vereniging, als bij de regionale, nationale en internationale roeiwereld. Haar indrukwekkende carrière als roeister, coach en kamprechter en haar onmisbare inzet binnen de FISA Womens Commission en de FISA Council voor de gelijke kansen voor vrouwen in de (roei)sport zijn belangrijke zaken waar wij erg trots op zijn. Nog steeds is Jacomine belangrijk voor de vereniging door raad en daad en haar rol als het gezicht van het Jacomine Ravensbergen Fonds. Jacomine, van harte gefeliciteerd met deze benoeming!

Lees meer...


Boudewijn Röell op weg naar Tokyo

In 2007 kwam hij de vereniging binnenlopen, zonder een duidelijk idee wat hij wilde. Ondertussen heeft Olympisch roeier Boudewijn Röell een hele duidelijke ambitie: goud halen op de Olympische spelen in Tokyo. Na zijn bronzen medaille in Rio de Janeiro heeft hij nog geen genoeg gekregen van de roeisport en is zijn wil om te winnen alleen maar gegroeid. Met het project Asopos Row Tokyo zullen wij u op de hoogte houden van de weg die Boudewijn gaat bewandelen naar het hoogst haalbare podium in 2020.

Lees meer...