Nieuws

OAVeest op 30 maart!

Zaterdag 30 maart worden nostalgische tijden herleefd in de sociëteit Victoria Regia! Deze avond zorgt Oud-Asopos de Vliet er namelijk voor dat jij samen met je oud-ploeggenoten nog één keer een feest à la Asopos kunt beleven. 

Lees meer...


Oud-ledendag 2019

Maandag 10 juni 2019 (Tweede Pinkersterdag) vindt de jaarlijkse Oud-ledendag plaats op het terrein van Asopos de Vliet. De afgelopen jaren hebben verschillende generaties het bestuur van OAV geholpen bij de organisatie door het enthousiasmeren van oud-ploeggenoten en generatiegenoten. Lijkt het jou leuk om samen met je vriend(inn)en groep ons te helpen en ervoor te zorgen dat we dit jaar weer zo'n mooie en drukbezochte oud-ledendag krijgen? Laat dan van je horen via de volgende link!

Lees meer...


Uitreiking cheque

Dankzij jullie steun heeft het bestuur van OAV een prachtige cheque ter waarde van maar liefst €20.000,- aan Asopos mogen overhandigen dit jaar. Op de soosavond van donderdag 10 januari werd dit uiteraard gevierd met de glimlach van huidig AV-voorzitter Tijmen Post, maar ook met een fustje bier en twee treetjes Ice tea namens OAV.

Lees meer...


Botendoop Thomas Roes

Tijdens de intraining is er ook een nieuwe zware 4+ Empacher gedoopt met de naam Thomas Roes. Thomas is Lid van Verdienste en ontving samen met Peter Pettinga als eerste deze titel in 1992. Vandaag de dag is hij nog steeds erg actief in de roeiwereld. Zo is Thomas veel op de wateren te vinden als kamprechter en organiseert hij de langebaanwedstrijd Head of the River Amstel. Gefeliciteerd, Thomas, met deze 'eigen' boot!

Lees meer...


Intraining 2019

Zaterdag 5 januari zijn alle wedstrijdroeiers van Asopos de Vliet intraining gegaan. OAV wenst alle ploegen heel veel succes en een blikrijk seizoen!

Lees meer...