Kernwaarden van Oud Asopos de Vliet

Oud-Asopos de Vliet is dé vereniging voor iedereen die ooit lid is geweest van Asopos, de Vliet of Asopos de Vliet en die Asopos de Vliet wil blijven ondersteunen en betrokken wil blijven door herinneringen te delen en Asopos en haar leden te ondersteunen met raad en daad.

Samenbrengen

Oud-Asopos de Vliet faciliteert reünies voor oud-leden van Asopos de Vliet. Zo is er de jaarlijkse grote oud-ledendag in het voorjaar, maar worden ook diverse diners en bijeenkomsten georganiseerd door het jaar heen.

Verbinden

Oud-Asopos de Vliet is een netwerk van oud-leden en verbindt deze met Asopos de Vliet, haar bedrijfspartners en andere betrokkenen. Zo krijgen leden de kans om betrokken te blijven bij het reilen en zeilen van Asopos de Vliet.

Onthouden

Oud-Asopos de Vliet ondersteunt bij het vastleggen en de overdracht van de geschiedenis van Asopos de Vliet. Zo kunnen leden bijvoorbeeld hun historische objecten via Oud-Asopos de Vliet aan Asopos de Vliet doneren.

Doneren

Oud-Asopos de Vliet ondersteunt Asopos de Vliet met een jaarlijkse donatie die bijeen gebracht wordt door de leden van OAV. Van al het lidmaatschapsgeld dat OAV ontvangt, wordt het grootste deel aan Asopos de Vliet geschonken.

Het huidige bestuur

Het bestuur van Oud-Asopos de Vliet bestaat uit enthousiaste oud-leden van Asopos de Vliet. De meeste bestuursleden nemen voor meerdere jaren zitting in het bestuur. We zijn op dit moment op zoek naar nieuwe bestuursleden, klik hier voor de vacature. Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Tessa Philippa

Bestuurslid Algemeen

Tessa is lid geworden in de lente van 2018 en jaren actief geweest binnen commissies en competitieroeien. In 2021-2022 zette ze zich in als Commissaris Sociëteit en Gebouwen van het 60e bestuur. Sinds 2023 ondersteunt ze het OAV-bestuur.

Hidde van der Horst

Penningmeester

Hidde heeft zich sinds de start van zijn lidmaatschap in 2011 op vele fronten ingezet voor Asopos. In 2015-2016 was hij Praeses van het 54e bestuur en sinds 2021 neemt hij deel in het OAV-bestuur als quaestor.

Susanne Ottenheym

Secretaris

Suus is lid geworden van Asopos de Vliet in 2012 en was actief in vele verschillende commissies. Tegenwoordig heeft ze haar eigen fotografiebedrijf en ondersteunt ze het bestuur van OAV als secretaris.

Vera Bouwer

Bestuurslid algemeen

Vera is in 2011 lid geworden van Asopos de Vliet. Ze is actief geweest als roeier en heeft zich bezig gehouden met diverse commissies. Sinds 2022 houdt ze zich bezig met de organisatie van activiteiten voor Oud-Asopos de Vliet en met het beheer van de website.

Lotte de Klerk

Bestuurslid communicatie

Lotte is sinds 2016 lid bij Asopos en was in haar bestuursjaar (2019-2020) ook betrokken bij OAV. Naast haar deelname in verschillende Asopos commissies is Lotte sinds 2022 ook algemeen lid van het OAV-bestuur.

PIETER OUDSHOORN

Voorzitter

Pieter is jarenlang actief geweest als roeier en coach. In 2013-2014 is Pieter praeses geweest van Asopos de Vliet. Binnen OAV is Pieter voorzitter.

Annet van Kooij

Bestuurslid communicatie

Annet is in 2012 lid geworden  van Asopos de Vliet en was actief in vele commissies. In 2014-2015 was zij Ab Actis van het 54e bestuur. Sinds 2022 maakt zij deel uit van het bestuur van Oud-Asopos de Vliet.