Vacature – Algemeen bestuurslid Oud-Asopos de Vliet

Oud-Asopos de Vliet is de oud-ledenvereniging van de Vliet, Asopos en Asopos de Vliet. Wij zijn dé plek voor iedereen die bij Asopos de Vliet betrokken wil blijven door herinneringen te delen en de vereniging te ondersteunen met raad en daad. Met ruim 650 leden en meerdere activiteiten per jaar brengen we oud-leden samen. Bovendien ondersteunen we Asopos de Vliet jaarlijks met een flinke financiële bijdrage: ieder jaar doneren wij meer dan €20.000 aan de A.L.S.R.V.. Om dit alles in goede banen te leiden zoeken wij een enthousiaste bestuurder. 

Wat ga je doen? 

Met jouw inzet zorg je voor het reilen en zeilen van OAV. Binnen het bestuur word jij verantwoordelijk voor één of meerdere onderdelen van de vereniging. Of je nu de financiën regelt of de administratie doet: je staat er niet alleen voor. Met zo’n vijf anderen zet je je een aantal uur per maand in voor de club. Heb je voorkeur voor een bepaalde rol in het bestuur in plaats van algemeen lid, geef het vooral aan!

Je legt contacten tussen Asopos de Vliet en haar oud-leden en brengt oud-leden samen. Bovendien help je OAV haar ambitieuze groeistrategie waar te maken en te groeien naar 800 leden en een jaarbijdrage van €30.000. 

Wat neem je mee? 

  • Je hebt ambitie om OAV te laten groeien en onze leden actief bij de vereniging te betrekken. 

  • Je kunt goed organiseren en hebt ervaring met kleine en middelgrote evenementen. 

  • Je bent lid van Asopos de Vliet, of niet langer dan 5 jaar geleden lid af geworden en kunt de verbinding leggen tussen de vereniging en OAV. 

  • Je bent minimaal 6 uur in de maand beschikbaar om je in te zetten voor OAV, in ieder geval op de tweede maandag van de maand. 

  • Je hebt de ambitie om meerdere jaren in het bestuur zitting te nemen. 

Wat krijg je? 

Het betreft een onbezoldigde functie. Gelukkig krijg je er meer dan genoeg voor terug: maandelijkse gezellige vergaderingen, spectaculaire uitjes en je zit bij alle OAV activiteiten op de eerste rij. Bovendien kun je je band met Asopos de Vliet warm houden en heb je een goed excuus om nog regelmatig op feestjes en borrels aanwezig te zijn. 

Interesse? 

Heb je interesse of vragen over de functie? Neem dan contact op met voorzitter Hidde van der Horst via info@oud-asoposdevliet.nl.