Update vanuit Asopos - juni

Aankomend lustrum 
Afgelopen jaar hebben we een al vlietlustrum, waarvoor binnenkort nog een afsluitend gala plaats zal vinden, mogen vieren maar aankomend jaar staat er nog iets groters op de planning: het 60e lustrum van Asopos de Vliet! Langzaamaan wordt steeds meer bekend over hoe onder andere het pakje, de bladen en de activiteitenkalender eruit zullen gaan zien. Bekijk hieronder alvast een sneak peek! 

Uitzicht op wedstrijden
Na een pittig jaar zonder zicht op wedstrijden was er afgelopen maand het verlossende woord dat er vanaf 30 juni weer wedstrijden met andere verenigingen toegestaan zijn! In een normaal jaar zou dat nog maar een wedstrijd betekenen, maar er zijn plannen om het seizoen door te trekken tot en met 18 juli. Nog even volhouden en hard doortrainen voor onze roeiers dus, maar we hebben het volste vertrouwen dat het alsnog een mooi seizoen kan worden! 

De soos is weer open! 
De versoepelingen volgen elkaar in rap tempo op en inmiddels is naast het terras de soos ook weer open. We kunnen dus als vanouds, al is het nog op afstand, weer een bordje eten halen van de VoedCo en een biertje of ice tea van de bar drinken. Dat belooft veel goeds voor de borrels in de zomer!