Oud-ledendag 29 mei 2023

Op maandag 29 mei (2e Pinksterdag) willen we je van harte uitnodigen voor de Oud-Ledendag in de Victoria Regia. Of je nou vorig jaar lid af bent geworden, of al vijftig jaar geleden, iedereen is welkom! Onder het genot van een heerlijke luxe lunch praat je bij met je voormalige ploeggenoten, de mensen met wie je een commissie hebt gedaan, of diegene waarmee je zo vaak aan de bar hebt gehangen tot in de vroege uurtjes. Uiteraard kan je ook uittesten of je het roeien nog niet verleerd bent en de boot instappen of een rondleiding volgen door het gebouw en over het terrein van de vereniging.

Op deze middag zijn alle voormalige leden van Asopos, de Vliet en Asopos de Vliet welkom in de Victoria Regia, ook wanneer iemand (nog) geen lid is van Oud-Asopos de Vliet, stuur het bericht over deze dag en het aanmeldformulier dus vooral ook door naar je vroegere ploeggenoten, commissieleden en bestuursmaatjes!
Vanaf dit moment zijn de inschrijvingen voor deze oud-ledendag geopend, aanmelden kan via dit formulier. De kosten voor deze dag bedragen €20,-. Hiervoor krijg je een lunch, de nodige hapjes en twee drankjes tijdens de afsluitende borrel. Geen oppas voor de kleintjes? Geen probleem! Ook je kinderen zijn welkom, vergeet niet om ze toe te voegen aan je aanmelding via het formulier.

Hieronder vind je een overzicht van het programma van de Oud-Ledendag op maandag 29 mei 2023:

11:30 - 12:00   Inloop
12:00 - 12:10   Welkomstwoord
12:10 - 13:00   Lunch
13:00 - 15:00   Botendoop, rondleiding, roeien
                        (met mogelijk ook gig-&coastal roeien)
15:00 - 16:00   Afsluitende borrel

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel (maar uiterlijk 22 mei) aan via deze link!