Ondersteuning Asopos tijdens Corona

Asopos de Vliet kan onze hulp goed gebruiken. Langzamerhand lijkt een versoepeling van de maatregelen rondom het Coronavirus onderweg. Zoals velen van jullie ook al merken, is dit pas het begin. Veel pijn uit deze crisis wordt later voelbaar. Zo ook voor Asopos.

Er is nog veel onduidelijk over de EL CID, het werven van nieuwe leden en de mogelijkheden om de roeiboot in te stappen. Wel is al duidelijk dat het maandenlang missen van barinkomsten, wedstrijdgelden en diverse verkopen leidt tot een flink gat in de begroting van volgend jaar. Het voortbestaan van de club is zeker niet bedreigd, maar er moeten wel moeilijke keuzes gemaakt worden.

Natuurlijk laten we onze vrienden van de Zijlstroom niet zomaar zitten. OAV ziet het als één van de kerntaken om Asopos te ondersteunen. Als duidelijk is hoe de vlag er na de zomer precies bij hangt, komen wij met een aantal initiatieven om Asopos direct te helpen. We gunnen iedereen immers net zo’n mooie tijd als dat wij gehad hebben.

Mocht je nú willen helpen, kan dat ook. Eind mei incasseren wij de lidmaatschapsgelden van Oud-Asopos de Vliet. Alle extra contributie van de komende weken zullen wij dit jaar direct aan Asopos doneren. Als je jouw contributie nu dus verhoogt van 40 naar 60 euro, zorgen wij dat er direct 20 euro naar Asopos gaat. Je kunt desgewenst later je contributie altijd terugbrengen tot het oude niveau.

Zelf heb ik mijn contributie verhoogd naar €70,- zodat Asopos wat extra geld krijgt. Dat kan heel eenvoudig via de website van Oud-Asopos de Vliet. Wil je liever dat wij de aanpassing maken? Stuur dan een e-mailtje naar OAV. Als we allemaal bijdragen dan is Asopos nu al enorm geholpen.

Na de zomer komen wij terug met nieuws over hoe we Asopos verder kunnen steunen. Ook hopen we vlug meer te vertellen over onze eigen activiteiten. In ieder geval verwachten we tot aan de zomer geen fysieke activiteiten te organiseren.

Voor iedereen het beste gewenst in deze vreemde tijden!

Hartelijke groet,

Matthijs de Graaf

Voorzitter Oud-Asopos de Vliet